Date
Category
Disseny gràfic, Identitat Corporativa, Web
Agència

LaKarulina
 

Client

Anna Ribot / Dreams&Tours
 
 
 

Disseny imatge corporativa de Dreams&Tours

 
L’Anna és una boja dels viatges, viatgera reconsagrada enamorada del món i de cadascun dels seus racons.
Creadora de Dreams&Tours, agència de viatges especialitzada en viatges per nuvis i somniadors. Em va contactar per fer tot el disseny imatge corporativa i ajudar-la a trobar el seu missatge publicitari:
 

“Viatges per a enamorats i somiadors”

 
 

Disseny de logotip Dreams&Tours

He creat una imatge corporativa fresca i dolça, dirigida principalment a un públic femení coquetó i romàntic. Tant els colors escollits, com la tipografia i la resta d’elements visuals connecten amb l’esperit motivador i aventurer. M’he inspirat en imatges alegres i plenes de color, combinades amb tons pastel. El meu objectiu era conjugar aquesta emoció amorosa i romàntica de la lluna de mel, amb els colors propis dels destins paradisíacs que ofereix Dreams&Tours. He fet el disseny del logotip i les diverses aplicacions i variacions de color. I també he dissenyat les seves targetes de visita.

 
 

Redisseny interfície web Dreams&Tours

L’Anna ja disposava d’una pàgina web autogestionable, però puc convençuda de l’estil gràfic amb el que comptava, em va demanar redissenyar tota l’estètica per cohesionar-la amb tota la imatge corporativa dissenyada.

 
 

Si t’ha agradat t’animo a compartir-lo!