Date
Category
Disseny gràfic, Identitat Corporativa, Xarxes socials
Agència

LaKarulina
 

Client

Josep Bécares / Fina!

 

Disseny del logotip del grup de música Fina!

 
En Josep és músic i activista social-cultural. L’any 2016 decideix crear la seva pròpia banda amb el nom Fina!, resposta a la necessitat de connectar amb el públic i acabar de donar sentit a les seves pròpies cançons. El seu repertori va des de temes originals fins a versions, passant per la rumba, el reggae i el pop.
 
Junts treballem en la creació del seu logotip, que ha de sintonitzar amb aquesta frescor, delicadesa i simpatia de la seva gent i de la seva música. En el seu cas és molt important un sol color, i el lila, és el color que més l’identifica, així que tota la resta de material corporatiu que desenvolupo es centra en ell.
 
Fina! comença a fer concerts i necessita merxandatge i difusió del seu projecte, per això dissenyo la samarreta de la banda, i cartells per promocionar el seu primer concert al YEAH!, el Club de Música Indie de Girona. Fina! vol regalar experiències al seu públic, i per captar-lo busquem un reclam original i divertit, com ho és la banda, i decidim regalar condons per captar públic. Dissenyo el cartell i en faig la difusió a Facebook, i dissenyo el packaging d’aquests condons Fina!
 
Si t’ha agradat t’animo a compartir-lo!