Date
Category
Disseny gràfic, Identitat Corporativa, Web
Agència

LaKarulina

Client

Virgínia Jöelle / La Gata Danza

 

Disseny de logotip i de la pàgina web de la ballarina lagata

 
La Virgínia fa anys que balla i va arribar un moment en què necessitava fer el salt com a ballarina professional. Amb el seu nom artístic, LaGataDanza, va acudir a mi per informar-se de com començar. En primer lloc vaig crear la seva pròpia imatge dissenyant un logotip que havia d’expressar les característiques de la seva dansa: expressió lliure i espontània, una tècnica depurada i de consciència corporal, i amb el qual es pogués sentir identificada com a persona.
 
En sintonia amb el nom que ha escollit, LaGataDanza, volia incloure la figura d’un gat al seu logotip. Després de treballar plegades i fer una bona pila de gargots, hem aconseguit la manera de lligar un traç, un gat i la tipografia del seu nom, i així, ha sorgit el seu propi logotip professional. Tot seguit he dissenyat la seva targeta de visita.
 
En una segona fase, he passat a dissenyar i construir la seva pàgina web. La necessitat que tenia LaGata era la de tenir un espai propi a internet que servís com a targeta de presentació de cares a altres professionals i programadors. Per això he afegit la seva biografia i una galeria de fotografies en les quals es mostra en plena acció. I a més, vaig suggerir-li afegir un apartat dinàmic amb activitats que ofereix: tallers de dansa i espectacles propis o amb altres companyies de dansa de les que forma part. A través dels colors corporatius que he escollit, he mantingut la seva personalitat i essència també al web. Ella mateixa gestiona els continguts de l’agenda, i tots els continguts es poden llegir tant en català com en castellà, i en tots els dispositius mòbils.
 
Si t’ha agradat t’animo a compartir-lo!
 

Visita la web

www.lagatadanza.com