Date
Category
Disseny gràfic, Identitat Corporativa, Web
Agència

LaKarulina
 

Client

Q Abogados
 

Disseny d’imatge corporativa i pàgina web de Q Abogados

 
Q Abogados és un despatx d’advocats amb seu a Girona, que respon a les necessitats jurídiques dels seus clients. El bufet està fundat per l’advocat i mediador Javier Cuadrado i recolzat per altres professionals. Tots plegats estan especialitzats en dret administratiu, estrangeria, dret civil i noves tecnologies.
 

En Javier, emprenedor i fundador de QaG, necessitava tenir un espai a internet en el que donar a conéixer el seu negoci i poder-se acostar als seus clients, facilitant la contractació i pagament online dels seus serveis. Havia demanat a una amistat aquesta missió, però el projecte web no acabava mai de veure la llum. Per això va considerar proposar-m’ho a mi. I en poc temps ha quedat molt content per tots els resultats.
 

Abans de passar a l’acció amb la creació de la seva pàgina web, vaig remodelar el logotip de Q Abogados i els vaig dissenyar la papereria corporativa. Una vegada definit l’estil gràfic de la marca, vaig proposar tres mostres visuals de la interfície web i vam triar la més adequada. Vaig maquetar i programar la web, i vaig preparar la versió en els tres idiomes. El resultat ha sigut una pàgina web corporativa, solemne, directe i clara en la que s’hi pot respirar qui és Q Abogados, què fan, contactar directament amb el despatx o bé sol·licitar una consulta online.
 

La pàgina web és totalment gestionable i el disseny està adaptat a totes les resolucions dels dispositius mòbils.
 

Visita la web

www.qagirona.com
 
Si t’ha agradat t’animo a compartir-lo!