Què t’ofereixo?

Creo la imatge del teu projecte

i t’ajudo a fer-lo visible perquè puguis viure del que més t’agrada

Logotip i branding

Dissenyo la identitat corporativa per a la teva marca. Diversos elements visuals que transmetran la teva essència: logotip, targetes de visita, llibre de marca, paper de carta, signatura d’e-mail, dossiers de projecte, ebooks…

Disseny gràfic

Disseny de díptics, tríptics, fliers, catàlegs, cartells, expositors, pòsters, lones publicitàries, rètols comercials, retolació per al vehicle… que et caldran per promocionar activitats, serveis o productes.

Pàgina web

Disseny i creació de webs corporatives i botigues virtuals autogestionables i responsives. Dissenyades especialment per a tu, funcionals i de qualitat. Amb la tecnologia SEO per millorar el posicionament de la teva web.

Xarxes socials

Creació i manteniment de perfils corporatius a les xarxes: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn… Disseny de banners promocionals per als teus serveis o events i campanyes de social media.

Assessorament i suport

T’acompanyo durant tot el procés del projecte oferint tot l’assessorament, coneixements i experiència per posar-te fàcil tot el camí. Convertim tot el desenvolupament en una aventura!

Packs de llançament

Com a emprenedora sé que els principis no són fàcils. Per això he creat una sèrie de paquets amb els serveis imprescindibles per crear la teva pròpia marca i donar a conéixer el teu projecte per arribar als teus futurs clients.

Per arribar més lluny només cal començar a caminar