Sobre mi

carol-lakarulina-dissenyadora-grafica-web

Hola! Sóc la Carol!!

i molts em coneixen com LaKarulina

Després d’una bona pila d’anys treballant com a realitzadora audiovisual i dissenyadora en televisions, premsa, productores de publicitat i empreses web, l’any 2013 decideixo iniciar la meva pròpia trajectòria professional amb el nom LaKarulina.

 

Des d’aleshores he creat la imatge de moltes persones i projectes emprenedors, i he col·laborat amb diferents agències de comunicació i màrqueting, de les quals he après moltíssimes coses, i a la vegada m’han animat a iniciar el meu propi camí.

 

El meu propòsit és acompanyar-te ara que vols viure del que més t’agrada, que tens uns objectius professionals ben definits i hi estàs posant tot l’esforç a aconseguir-ho. Que tens una ambició i un desig d’independència i autonomia, i que vols créixer amb les teves pròpies experiències i aprenentatges. En definitiva, vols gaudir de la vida i invertir en un futur millor.

La meva pròpia experiència com a emprenedora, així com la de les persones per les quals he treballat, em demostren que emprendre és un procés molt enriquidor, i t’animo a seguir endavant!


GALERIA DE TREBALLS

El que més m’agrada de la meva feina és la satisfacció de poder posar el meu granet de sorra per ajudar a altres persones a viure del que més els agrada

QUÈ DIUEN SOBRE EL MEU TREBALL?